Kreatív szövegírás

Bemutatkozás

Kapcsolat

 
   
 

Értékteremtő kreatív szövegírás

Értékteremtő kreatív szövegírás

 

Értékteremtő kreatív szövegírás

 

Reklámügynökségi minőségű kreatív szövegek, magazinok szerkesztése

- kis- és középvállalkozásoknak

- reklámügynökségeknek külsős szövegíróként

- kreatív, precíz munkák gyors határidővel, kisebb projekteknél akár már 2-3 munkanap alatt

- A kapcsolatot közvetlenül a szövegíróval tarthatod, így minimálisra csökken a félreértések esélye, és olyan szövegeket kapsz, amilyet elterveztél!

 

Igényes és minőségi, az adott szakterülethez jól illeszkedő kreatív szövegek

Hogyan lehetséges, hogy mindig a témába vágó szövegeket írsz? Te talán értesz mindenhez?

Nem, azt nyilván nem :). Viszont nem sajnálom az időt attól, hogy megismerjem az adott területet, közel 10 éves kreatív szövegírói tapasztalatomnak köszönhetően pedig már elég sok témában otthonosan mozgok. Nem vállalok el szövegírási feladatokat olyan területeken, amik nagyon távol állnak tőlem, és tudom, hogy nyögvenyelősen menne az írás. Például az MLM rendszerek világát nem érzem épp magaménak.

Mivel nem sajnálom az időt, és beleásom magam az adott szakterületek világába, Így a szövegek gördülékenyek és „egyben vannak”, nem erőltetettek.

 

Milyen tartalomtípusok készítését vállalod?

Többek között írok honlapszövegeket, landing page tartalmakat, rádió spotokat és televíziós reklámokat, hírleveleket, blogbejegyzéseket, PR cikkeket, Facebook posztokat, cégbemutató katalógusokat, sajtóhirdetéseket, Adwords és Facebook hirdetéseket, és ötletelek szlogenek, domain nevek és márkanevek ügyében is.

 

És a magazinok szerkesztése mit takar konkrétan?

Körülbelül ezt értem alatta:

- Adott lapszámok tematikájának megtervezése, konkrét cikkek betervezése.

- Szerzőkkel kapcsolattartás, anyagok leadási határidejének egyeztetése velük.

- A szerzőktől beérkező cikkek megjelentethető formába történő beszerkesztése.

- Bloggerekkel, szakemberekkel kapcsolatok, barter jellegű együttműködések kialakítása.

- Hiányzó cikkek megírása (ésszerű arányban), interjúk, programajánlók készítése.

- Hirdetések szövegeinek korrektúrája, szerkesztési, módosítási javaslatok tétele - ha szükséges. Hirdetőktől az anyagok begyűjtése, egyeztetés velük (de nem hirdetésszervezés!).

- Grafikussal, tördelővel történő kapcsolattartás. Az egyes oldalakhoz stock fotó választása, az oldalak grafikai megjelenéséhez ötletek, instrukciók adása. Egyébként, tudok ajánlani egy, a munkájára igényes, megbízható grafikust, aki tördel is.

- Az adott lapszámok oldalainak betervezése, és az anyagok alakulásának figyelemmel kísérése, rendszerbe foglalása (beérkezett/szerkesztett/jóváhagyott/tördelt állapot).

 

Mennyibe kerül mindez?

Minden megbízásra egyedi árajánlatot adok, mivel a témától, a megadott alapinformációk jellegétől, nyelvezetétől és az elképzelések egyértelműségétől függően azonos mennyiségű szöveg megírása elég eltérő időt vehet igénybe. Amint átlátom a részleteket, pontos árajánlatot adok.

 

Kikkel dolgoztál eddig együtt?

A számtalan kis- és középvállalkozás mellett reklámügynökségeken keresztül olyan márkáknak is dolgoztam (és dolgozom) online és offline felületekre, mint amilyen például az ERSTE Bank, a Burger King, az Ági szörp, az EGIS, a Pöttyös, vagy éppen a Vénusz.

 

Ügynökségi partnereim így nyilatkoznak a munkámról:

 

"Ha kell egy jó ötlet, egy jó szlogen, vagy éppen egy hosszabb lélegzetű ütős kreatív szövegre van szükség, akkor mindig bizalommal fordulhatunk Ritához. Az ötletesség és az igényes kivitelezés is nagyon rendben van az általa készített munkákon!"

Sallai Gábor,e-content solutions, CEO& head of account

 

Rita egyedi ötleteivel és kreatív írásaival nagyban nagyban hozzájárult a projektek sikeréhez, és a határidőket is mindig pontosan betartotta. Rita nyitott, barátságos személy, jó csapatjátékos, és rugalmasan áll hozzá a feladatokhoz. Ajánlom őt bármilyen szövegírási feladatok elvégzéséhez”

Móra Tímea, a KAMÉLEON Reklám Kft. senior account managere

 

"Bátran állíthatom, hogy Rita az ország egyik legjobb kreatív szövegírója, és örülök, hogy együtt dolgozhatunk"

Jóljárt Dávid - GFX marketing

 

Ha már tudod is, hogy milyen szöveget szeretnél, vagy van még olyan kérdésed, amire nem kaptál választ, akkor vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Tel: 06 (70) 506-5618

Mail: info@kreativszovegiras.hu

 
 

Molnár Rita - Kreatív szövegíró

Admin